Ljubavni horoskop od 1. do 15. septembra 2018: Lav magnetski privlačan, Strelac siguran u sebe, Ovan u dilemi…

2018-09-01 Off By Admin

Save

Ljubavni horoskop od 1. do 15. septembra 2018: Saznajte kakve ćete biti sreće na ljubavnom planu u prvoj polovini septembra 2018. godine, piše Ehoroskop.net.

Ovan

Dvoumićete se između potrebe za samoćom u kojoj sagledate dublje stvari i želje za izlaskom i druženjem sa površnim razgovorima. Ipak, ako dobijete poziv za izlazak, prihvatite ga i izađite. Vreme je za tako nešto.

Bik

Pokušajte da budete ljubazniji prema voljenoj osobi, a to će doneti i neka poboljšanja u vašem odnosu. Partner će otkriti svoju osećajnost i osetljivost. Na vama je da to prihvatite i pokažete ljubav.

Blizanci

Na sve moguće načine trudićete se da zavodite. Ponekad nećete znati koga, jer ste pomalo zbunjeni. Odredite svoju metu. Ipak, ako vidite da vam baš i ne ide u ljubavi, povucite se i sačekajte bolje dane. Zvuči jednostavno.

Rak

Kako vam još uvek ne dolaze prave reči, ali uspećete da pokažete ljubav na neki drugi način. Ni ne  treba uvek da se priča. Manje neraspoloženje biće povezano sa težnjom da neko od vas dvoje dominira u odnosu.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2 3