VIKEND HOROSKOP: Jedan znak se sprema za NAJLEPŠI LJUBAVNI DOGAĐAJ!

VIKEND HOROSKOP: Jedan znak se sprema za NAJLEPŠI LJUBAVNI DOGAĐAJ!

2018-08-31 Off By Admin

OVAN

Tokom vikenda, savetujemo vam da dobro procenite svoje poslovne mogućnosti i uslove koji vam stoje na raspolaganju. U ljubavnom dijalogu, mudro prepustite svom partneru određenu dominaciju ili utisak da vodi “glavnu reč”.

BIK 

Iza vas je teška nedelja na poslu, ali imajte u vidu da dugoročniji uspeh podrazumeva pravilnu procenu vrednosti i poštovanje zajedničkih odluka. U ljubavnom životu, suviše insistirate na ubedljivim dokazima i često tražite strogo ili razumno objašnjenje za nečije ponašanje.

BLIZANCI

Kada se nalazite u problematičnoj situaciji prepustite drugima da pokreću glavnu inicijativu. Ukoliko osećate emotivnu nesigurnost, dovoljno je da privučete pažnju voljene osobe na način koji odgovara zajedničkom ukusu i afinitetima. Svako ima svoju “slabu tačku”, razmislite na koji način treba da animirate svog partnera.

RAK

Delujete kao osoba koja nema vremena za neke slučajne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Međutim, svojim energičnim ponašanjem kod bliskih saradnika podstičete različite reakcije. U ljubavnom životu imate loš predosećaj, reagujete oprezno u situacijama koje mogu da vas kompromituju.

LAV

Potrebno je da uspostavite bolju selekciju pri izboru poslovnih ciljeva ili da promenite uobičajene kriterijume. U ljubavnom životu, važno je da očuvate prave vrednosti i da iskreno ugodite svom partneru. Potrudite se da budite dovoljno razumni i umereni kada se rešavaju zajednički problemi.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2