SEPTEMBAR CE IM PREDSTAVLJATI PREKRETNICU ZIVOTA: Ova TRI znaka ce tokom septembra upoznati LJUBAV SVOG ZIVOTA!

SEPTEMBAR CE IM PREDSTAVLJATI PREKRETNICU ZIVOTA: Ova TRI znaka ce tokom septembra upoznati LJUBAV SVOG ZIVOTA!

2018-08-30 Off By Admin

Odredjeni znaci ce tokom septembra upoznati ljubav svog zivota, pise astrosudbina.com , a prenosi cosmopolitan.rs

Strelčevi na kraju meseca mogu upoznati srodnu osobu, dok ljubavne svađe očekuju Ribe!

Polako se oseća da je leto na izmaku. Već od 6. septembra pokreće se veliki zemljani trigon između Merkura u Devici, Saturna u Jarcu i Urana iz Bika i to nam svima daje lepe prizemne dogovore, planove i realna razmišljanja. U prvoj polovini meseca Neptun će biti u opoziciji sa Suncem iz Device pa možemo očekivati maglu, zbrku, iluzije i nejasne situacije. U poslednjoj nedelji Sunce i Merkur iz Vage će biti u lepom aspektu sa Marsom iz Vodolije što će doneti energiju, pobedu, uspeh, povoljne novosti, sigurnost u potezima. Ujedno će Saturn sve to osporavati, stvarati restrikcije, kašnjenje, kod nekih osoba odricanje, gubitke, depresiju, greške, nejasne ideje, neprilagođavanje. Oko sredine meseca Sunce će biti dobro aspektovano sa Plutonom u Jarcu, Neptunom i Jupiterom što ukazuje na kreativnost, šarm, lepe osećaje, slogu, sreću i dobre prilike, piše astrolog Željka Knežević. Evo šta mogu očekivati pojedinačni znaci u septembru.

Ovan

Vi imate odlične prilike u prvoj dekadi meseca za sve ono za šta ste sigurni da će se isplatiti. Već od 6. septembra kada Merkur uđe u znak Device, vaše 6. polje usluga i Saturn sve to podrži kada krene direktno što može pokrenuti nešto novo i pokrenuti mnoge klijente ili neki novi saradnički odnos. Potrebno je da vodite računa o administraciji i pravnim pitanjima. Naglašeno je pojačanje finansijske situacije, prilagodljivost, sve vrste trgovine, marketinga. Pojedini Ovnovi mogu imati problem sa novcem ili nekim dugom, sa kašnjenjem ili sa očekivanom svotom. Mnogi nezaposleni Ovnovi sada mogu dobiti posao. U periodu kvadrata Saturna , Merkura i Sunca mogu se desiti teškoće u dogovorima i u poslovanju. Emotivno nekim Ovnovima uživanje, drugima konflikti, ljubomora i svađe. Neslaganja se mogu dešavati i zbog finansija ili zbog više posvećenog vremena prijateljima. Slobodni mogu upoznati osobu koja ih privlači sredinom meseca. Ako budete odbijeni od partnera, znajte da se upornost isplati. Pokrećete neke nove vežbe i način ishrane.

Bik

Vi imate dosta aktivan period, posebno ako se bavite privatnim biznisom, izdavanjem nekretnina, uslužnim servisima, kupoprodajom nekretnina. Merkur ulazi u vaše polje zabave pa ako imate igraonice, igračke i sve proizvode za decu su naglašeni za zaradu. Velike mogućnosti sa strancima, putovanjima za zaradu i napredak. Moguće je i neslaganje sa nekim klijentom. Druga polovina meseca je takođe vrlo povoljna, posebno za one Bikove koji se bave kozmetikom, zdravstvom, konfekcijom, hranom i zabavom. Nezaposleni mogu imati uspeha u sezonskim poslovima i svim zanatskim poslovima. Emotivno mogući konflikti početkom meseca. Neophodan je kompromis da ne bi došlo do udaljavanja. U drugoj polovini septembra odnosi se harmonizuju i nesuglasice rešavaju. Slobodni imaju dosta druženja i mogućnost izlazaka i ulaska u novu vezu. Mogući su veliki zahtevi od strane partnera. Da bi veza uspela potrebno je dosta truda i da promenite stare navike. Dosta dobro zdravlje i jačanje imuniteta. Mnogi će izbaciti slatkiše i vrlo začinjenu hranu.

Blizanci

Vrlo povoljan period za dogovore i udubljivanje za analizu i detalje kada je posao u pitanju i rešavanje administrativnih pitanja. Pozitivan aspekt Saturna i Urana vam daje mnogo dobre uvide i spoznaju gde ste grešili do sada. Neki vaši planovi mogu da nadmudre konkurente. Pojedini Blizanci mogu imati iznenadnu inspekciju pa dobro pazite da sve bude dobro. Moguća su i nekorektna ponašanja od osoba na položaju. To sve se dešava u prvoj polovini meseca dok druga polovina meseca ima mnogo dobre okolnosti za bolju zaradu. Izbegavati ulaganja u nepotrebno i rasipanje. Pojedine osobe mogu imati koristi od ulaganja svega što je vezano za decu, zabave i kreativne projekte. Nezaposleni mogu naći posao u obrazovnim ustanovama, zabavi administrativnim poslovima. Emotivno partner će biti otvoren za razgovore a vi se trudite da unesete neke novine u vašu vezu i da istražite šta još možete da radite u zajedništvu. Mnogo lep period vam predstoji, pokreti, putovanja, druženja. Slobodni će biti raspoloženi za druženja i zabavu bez želje da ulaze u ozbiljnu vezu. Mnoge osobe će se nuditi pa pripazite da ne odaberete pogrešnu osobu zbog vaše brzopletosti. Moguće su alergije, slabljenje imuniteta zbog stresa, psihosomatske bolesti. Pred sam krraj septembra pojačava se imunitet uz redovniju ishranu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2 3 4