OVAKO ZAVODE HOROSKOPSKI ZNACI: Zeni Ovnu nije problem da nacini ”PRVI POTEZ”, a OVAJ znak je pravi ”LOVAC”!

OVAKO ZAVODE HOROSKOPSKI ZNACI: Zeni Ovnu nije problem da nacini ”PRVI POTEZ”, a OVAJ znak je pravi ”LOVAC”!

2018-08-30 Off By Admin

Horoskopski znaci se drugacije ponasaju kada zele neku osobu kraj sebe, neki znaci su odvazni i nije im problem da nacine ”prvi korak”, dok neki cekaju pravo vreme pise Tetribe ,  a prenosi atma.hr

Postoje određene osobe koje vole loviti i postoje određene osobe koje se vole da ih se lovi. Kada je riječ o prvom koraku, ljudima ponos često prepriječi put.

Svi smo doživjeli da nas netko snažno privlači i osjećali snažne vibracije od druge osobe koje su govorile da tu osobu privlačimo mi.  Tada se pitamo “hoće li se dogoditi ili neće li se dogoditi?”

Postoje određene osobe koje vole loviti i postoje određene osobe koje vole da ih se lovi. Tradicionalno se smatralo da muškarac treba napraviti prvi potez, ali sada u modernim vremenima, sasvim je normalno da to učini i žena.

Postoji toliko mnogo zamagljenih linija u današnjem svijetu da jednostavno ne znamo trebamo li napraviti prvi potez ili ne. Dio nas želi da druga osoba pokaže svoj interes za nas i dio nas se boji da će ona nestati ako mi ništa ne poduzmemo.

Postoje određeni znakovi zodijaka koji imaju tendenciju prvi napraviti korak, dok bi drugi bi radije čekali i puštali drugu osobu da djeluje.

Evo koliko je vjerojatno da će svaki znak napraviti prvi potez. Upotrijebite ovo kao vodič kako biste saznali kako će se ponašati vaša simpatija ili ona poslije nje.

24 – Ovan  – muškarac

Uvijek inicira stvari

Ovan je prirodni vođa rođen tako da treba osjećati kao da je glavni. Mogao bi biti uzbuđen ako žena napravi prvi potez, ali na kraju dana … mora se osjećati kao da ima nadmoć u potjeri. Ako ste zaljubljeni u muškarca u ovom znaku i dovoljno vremena čekate da učini prvi korak, a on još uvijek ništa ne čini, onda on jednostavno nije zainteresiran. To je jednostavno jasno kao dan, piše Tetribe.

Ovan je prvi od svih znakova zodijaka i voli inicirati sve, bilo da je to romantični odnos ili samo poznanstvo, ili poslovni tip veze. Muškarac Ovan ima iskru koja može osvijetliti sobu i stav koji nitko nikada ne može nadmašiti. Ne morate čekati da on učini prvi potez. On je glavni i uvijek ćete morati slijediti njegovo vodstvo.

23 – Ovan – žena

Dovoljno je hrabra da djeluje prva

Žena Ovan je feministica u srcu i ne vidi razlog zbog kojeg ne bi trebala djelovati ako je privlači neki muškarac. Njoj nije problem prići mu prva i pokazati svoj interes. Ona stavlja svoje karte na stol i neustrašiva je u svom flertu. Baš kao i muškarac Ovan, navikla je nositi hlače u vezi. Zato joj nije problem učiniti prvi potez.

Žena Ovan zna bolje od bilo koga da su se vremena promijenila i da ne morate čekati muškarca da vas pozove van. Zbog njihovog vladara Marsa, imaju dovoljno smjelosti da idu za onim što žele bez isprika. Ovo se ne odnosi samo na njihove odnose, već i na druga područja njihovog života.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2 3 4