DNEVNI HOROSKOP za 31. avgust: U zivotu ovog znaka se POJAVLJUJE OSOBA koju ceka CEO ZIVOT!

DNEVNI HOROSKOP za 31. avgust: U zivotu ovog znaka se POJAVLJUJE OSOBA koju ceka CEO ZIVOT!

2018-08-30 Off By Admin

Jednog zodijaka danas ocekuje karmicki susret, pise luftika.rs

OVAN

Ovan pleni osmehom, Bik kolebljiv, Blizanci u stagnaciji, karmička ljubav za Raka, Lav gubi dominaciju, Devica pred iskušenjem, Vaga uvodi red, Škorpija nametljiva, Strelac bez ulova, Jarac na čekanju, Vodolija u fokusu, Ribe zainteresovane. Ovo je današnji dnevni horoskop za 31.08.2017. godine.

OVAN

Posao

Kompatibilnost sa ostalim saradnicima je odlična mogućnost za nešto više poslovne mogućnosti za neko vreme. Možete se osloniti na ostale u svom okruženju.

Ljubav

Ne udaljavajte se od osobe na koju često mislite. Ključ uspeha je u vašem osmehu, koji upućujete osobi preko puta.

Zdravlje

Pojačavajte treninge.

BIK

Posao

Nije sve u jednom običnom poslovnom danu. Zaslužili ste nešto više i jači motiv da uspete da ostvarite nešto posebno na polju novca.

Ljubav

Isuviše se u kolebljivoj situaciji koja vas dezavuiše i pravi jako loš ambijent za nešto posebno . Imate jači stav da počnete da menjate svoje okruženje pa i partnera.

Zdravlje

Pokušavate da meditirate.

BLIZANCI

Posao

Vaš posao može da stagnira jer imate stav da se se troškovi skrate i da se oslobodite obaveza koje vam navodno ne vode jačem poslovnom statusu. Ne pokušavajte da primenite radikalne promene.

Ljubav

Ne želite da se bavite temama emocija jer smatrate da ste se mnogo puta već zalagali. Bićete koncentrisani na neke druge segmente.

Zdravlje

Nemate posebno težak dan, što se zdravlja tiče.

RAK

Posao

Uprkos tržišnim lošim indijatorima, vaša trenutna poslovna slika nije loša. Pokušajte nešto da uradite sa viškom novca u svakom slučaju.

Ljubav

Pojaviće vam se neko ključan pa se na vreme pripremite. Osećate malo veći elan nego u prethodnom periodu. Imaćete dosta uspešan dan.

Zdravlje

Čuvajte se oštrih predmeta.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2 3