Uticaj PUNOG MESECA ce biti najjaci na Bikove, Rakove i Ribe: Evo sta im on donosi!

Uticaj PUNOG MESECA ce biti najjaci na Bikove, Rakove i Ribe: Evo sta im on donosi!

2018-08-29 Off By Admin

Uticaj punog meseca moze da donese tugu ali i srecu, a evo sta uticaj punog meseca donosi odredjenim znacima pisu novosti.rs , a prenosi cosmopolitan.rs

Ovaj period će najviše uticati na Bikove, Rakove i Ribe!

Jednom godišnje pun Mesec, simbol mašte i inspiracije, nađe se u Ribama, a ove godine to će biti 26. avgusta. Njegov uticaj će se osećati do sledećeg punog Meseca, 25. septembra, što se posebno odnosi na Bikove, Rakove i Ribe. Uticaj Meseca je naglašen u Ribama, zbog čega će osobe koje se bave kreativnim zanimanjima, kao što su umetnici, kompozitori, muzičari, plesači, balerine, glumci, režiseri, najviše biti pod blagotvornim uticajem poslednje Mesečeve mene. Ona će kod njih buditi inspiraciju, podstičući ih da stvaraju, kreiraju i ideje i zamisli iz svoje mašte pretoče u umetnička dela.

Osim umetnosti, 12. zodijački znak, predstavlja i institucije zatvorenog tipa, poput bolnica i laboratorija, tako da će se pod uticajem punog Meseca naći i lekari, farmaceuti, naučnici. Takođe, ovaj znak simbolizuje i psihu, zbog čega će osobe koje imaju mentalne poremećaje ili se leče od bolesti zavisnosti biti podložnije promenama raspoloženja, pa će mnogi potražiti pomoć i savet od psihoterapeuta. U prilog tome ide i pozicija Meseca na trećem stepenu Riba, analognom znaku Blizanaca, koji inače simbolizuje mentalno stanje i nervni sistem. Ukoliko stručnjak u svom horoskopu ima Mesec u Biku, Raku ili Ribama, budite sigurni da će biti dovoljno senzibilan i sposoban da vas razume i da vam pomogne.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2 3