PRAVA ISTINA O VODOLIJAMA: Sve NAJBOLJE i NAJGORE o njima!

PRAVA ISTINA O VODOLIJAMA: Sve NAJBOLJE i NAJGORE o njima!

2018-08-29 Off By Admin

Evo koje su najbolje i najgore osobine vodolija, pise Your tango , a prenosi atma.hr

Najbolji (i apsolutno najgori) – Vodenjak.

Velike su šanse da postoje stvari vezane za vaš horoskopski znak koje vam se sviđaju, koje možda čak i volite. Svi imamo neke sjajne karakteristike i neke vrlo loše koje se pojavljuju kada smo u vezi s drugim znakom zodijaka.

Volim biti Vodenjak, ali ponekad je teško nositi se s tim. Svakako, moram kriviti samo sebe za ono što jesam, ali moj horoskopski znak još uvijek ima neke veze s tim. Za početak, Vodenjak je zračni znak, kao što su Blizanci i Vaga.

I kao zračni znak, on ima tendenciju biti duboki mislilac koji voli ući u srž problema kako bi ga shvatio. Također je sposoban za rješavanje apstraktnih problema kao profesionalac, jer ima tendenciju vidjeti svijet u drugačijem svjetlu; on definitivno ne razmišlja kao ostali znakovi.

A kako se razlikuje od svih ostalih znakova, njegova individualnost i jedinstvenost je ono što ga često čini “čudnim” i neobičnim u očima drugih ljudi. Drugim riječima, ako niste zračni znak, vjerojatno nikada nećete stvarno znati što se događa unutar glave Vodenjaka.

Poput samog zraka, Vodenjaka je teško definirati. Čak i kad mislite da ste ga shvatili, učini ili kaže nešto što dokazuje da ga uopće ne poznajete.

Ali iako je teško shvatiti Vodenjaka, ne možete poreći da je njegov glavni cilj u životu napraviti promjenu i donijeti nešto dobro na svijet, piše Your tango. I iako vas njegovo toplo-hladno ponašanje može potpuno izludjeti, ima nešto u tome da ga imate u životu – on čini da sve izgleda malo bolje.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2 3