DNEVNI HOROSKOP za 30. avgust: Bika ocekuje VELIKA PRILIKA, Skorpija ima PROBLEMA sa NOVCEM!

DNEVNI HOROSKOP za 30. avgust: Bika ocekuje VELIKA PRILIKA, Skorpija ima PROBLEMA sa NOVCEM!

2018-08-29 Off By Admin

Evo sta 30. avgust donosi znacima zodijaka, evo kojim znacim donosi veliku srecu, a kome probleme, pise luftika.rs

OVAN

Ovan ne očajava, prilika za Bika, Blizanci dekoncentrisani, Rak promenjivog raspoloženja, Lav zahtevan, Devica ulaže entuzijazam, Vaga otvorena, besparica za Škorpiju, Strealc kasni, Jarac napreduje, Vodolija bez finiša, Ribe primećena. Ovo je današnji dnevni horoskop za 30.08.2018. godine.

OVAN

Posao

Uprkos lošim aspektima vi umete dosta toga da završite na vreme i da ne očajavate u narednom periodu kako vam to nije uspelo.

Ljubav

Izađite i provedite se kao nekada kada ste imali više entuzijazma. Ovo naročito važi za starije predstavnike vašeg znaka.

Zdravlje

Nemate veće tegobe.

BIK

Posao

Ulazite u solidan aranžman sa jednom Devicom. Iskoristite period pred vama, jer aspekti koje trenutno imate mogu da vam daju odličnu podršku.

Ljubav

Nije loša ideja da se dogovorite iskoristite vreme za nešto solidno kada su vaši izlasci u pitanju sa osobom koja vam je draga.

Zdravlje

Predeo grla je jako loše postavljen.

BLIZANCI

Posao

Niste u mogućnosti da komplikujete koliko se dešava malo lošija situacija na polju posla, jer na neke detalje niste obratili dovoljno pažnju u prethodnom periodu.

Ljubav

Postoji obostrana simpatija osobe na koju često mislite i ne otežavajte sebi emotivnu satisfakciju, ukoliko se desi da uvidite malo ignorisanje u prvi mah.

Zdravlje

Iskoristite dan za fitnes na otvorenom.

RAK

Posao

Ukoliko planirate nešto sasvim novo ne očajavajte ukoliko vam nešto promeni raspoloženje. Imate dovoljno potencijala, pa i da sačekate nešto bolji period.

Ljubav

Uložili ste dovoljno napora da jednu osobu fascinirate svojim postupcima. Vreme je da budete što konkretniji u svojim namerama.

Zdravlje

Vaš organizam zahteva više tečnosti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2 3