NEDELJNI HOROSKOP od 27. avgusta do 3. septembra: Raka i Devicu ocekuje nesto SPEKTAKULARNO!

NEDELJNI HOROSKOP od 27. avgusta do 3. septembra: Raka i Devicu ocekuje nesto SPEKTAKULARNO!

2018-08-28 Off By Admin

Nekim znacima ce nedelja pred nama biti nedelja ljubavi, zvezde otkrivaju znacima zodijaka sta ih ocekuje ove nedelje pise novosti.rs , a prenosi cosmopolitan.rs

Rakovima početak nedelje donosi udvaranje osobe koja je odavno “bacila oko” na njih. Dok Devicama partner priprema iznenađenje!

Ovan

Ljubav

Pozicija Venere, simbola ljubavi u astrološkoj kući partnerskih odnosa, u prvoj polovini perioda, najavljuje uzbuđenja na emotivnom planu. Ukoliko ste u braku ili dugogodišnjoj vezi, partner nešto sumnja, naročito ako se radi o nekom Strelcu ili Vodoliji. Blizanac vam šalje SMS, a Lav misli na vas.

Posao

Pun Mesec u 12. kući odgovara vam ako se bavite umetnošću, naročito pisanjem, jer može da vam donese uspeh i novac. Ponudu od Škorpije, sredinom nedelje, ne bi trebalo da odbijete, naročito ako se bavite istorijom, medicinom, farmacijom ili alternativnim oblicima lečenja. Moguć dogovor sa uticajnom osobom.

Zdravlje

Provodite više vremena u prirodi.

Bik

Ljubav

Sa punim Mesecom u 11. astrološkom polju, preko prijatelja možete da upoznata lekara ili umetnika. Sredinom nedelje, na javnom skupu, u večernjim satima očekuje vas susret sa atraktivnom osobom. Nemojte da insistirate na razgovoru o temama koje bi mogle da oneraspolože vašeg partnera. U drugoj polovini nedelje, odložite donošenje važnih odluka.

Posao

Venera u šestom polju najavljuje dodatni izvor prihoda koji može da ima veze sa nekretninama. Očekuje vas razgovor sa Škorpijom u vezi sa novim projektom koji bi mogao da vam donese profesionalnu i materijalnu satisfakciju. Prihvatite savet Device ili Jarca.

Zdravlje

Izbegavajte hladne napitke.

Blizanci

Ljubav

U vreme punog Meseca u desetoj astrološkoj kući očekuje vas romantičan susret sa umetnikom ili sportistom, moguće Lavom. Pozicija vašeg vladaoca Merkura može da vam donese obnovu vezu sa starom simpatijom, naročito ako ste u zrelijim godinama. Ukoliko ste mladi, bićete zauzeti dopisivanjem sa Vodolijom ili Devicom.

Posao

U prvoj polovini nedelje, izbegavate rasprave sa nadređenima i nemojte dozvoliti da vas bilo ko isprovocira. Jedan Bik ima poslovni predlog za vas. Ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili radom u medijima, u drugoj polovini perioda trebalo bi da prihvatite savet jedne Vage ili Raka.

Zdravlje

Sklonost povredama ekstremiteta.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2 3 4