LJUBAVNI HOROSKOP za SEPTEMBAR: Nekim znacima ce septembar biti ”MESEC LJUBAVI”!

LJUBAVNI HOROSKOP za SEPTEMBAR: Nekim znacima ce septembar biti ”MESEC LJUBAVI”!

2018-08-28 Off By Admin

Ocekivanja svih nas su od svakog narednog meseca velika kada je ljubav u pitanju, a sigurno da je to tako i kada je mesec septembar u pitanju. Evo sta ocekuje znake horoskopa tokom septembra na planu ljubavi pise tarot-horoskop.com , a prenosi astrosudbina.com

Ljubavni horoskop za septembar 2018: Iako se jesen lagano približava, emotivni život svih pripadnika Zodijaka se prilično zahuktava. Biće tu svega, od zaljubljivanja na prvi pogled, naprasnog prelaska iz prijateljskih u ljubavne vode, ali i velikih iskušenja da li ostati veran aktuelnom partneru ili se prepustiti strastima. Saznajte koliko će vam zvezde biti naklonjene u ljubavi tokom septembra 2018. godine, piše tarot-horoskop.com.

OVAN

Kuću veza Ovna planete aktiviraju intenzivno tokom septembra 2018. godine, što znači da je ljubavni život Ovna pun događaja, mogućnosti i radosti. Kroz kuću ljubavi Ovna 5. septembra prolazi Merkur i pravi harmoničan aspekt s Venerom, planetom veza Ovna. Pokrenuće se konstruktivni razgovori u solidnim vezama. Ako niste u vezi, sada je pravo vreme da pristupite nekome ko vam se sviđa i da kažete šta osećate. Ako započinjete novu vezu s osobom koja vas je privukla i verujete da je to to, razgovarajte o ozbiljnim namerama koje imate. Kroz osmu kuću Ovna Venera prolazi 9. septembra, a to je kuća osećanja i intimnosti. Kvadrat s Marsom i opozicija s Uranom ukazuju na svađe, gubitak strpljenja i emotivnu nestabilnost. Mogli biste da osetite snažne strasti ili iznenadnu privlačnost, ali s druge strane, potreba za slobodom biće jača. Sredinom septembra imaćete utisak da u postojećoj vezi ne može doći do napretka i da vas ta veza ograničava i sputava. Može doći do naglih prekida veza, ponajpre zbog ljubomore, posesivnosti, nepoverenja i želje za dominacijom. Merkur ulazi u kuću veza Ovna 22 septembra, uz pratnju Sunca, 23. septembra, što znači da će se situacija stabilizovati zahvaljujući konstruktivnom razgovoru i opuštenoj i romantičnoj atmosferi. Ako niste u vezi, imaćete sreće u ˝lovu˝.

BIK

Sunce ostaje u kući ljubavi Bika sve do 23. septembra 2018. godine, uz društvo Merkura u periodu od 6. do 22.septembra. Bićete dobri s rečima, ljubavne izjave biće manje kičaste, a više iz dubine duše. Ljubavni život Bika postaje vedriji, a oni koji nisu u vezi imaće niz prilika i puno novih susreta. Trenutnu privlačnost može podstaknuti dobar tok razgovora ili malo ironije. Ako gledate stvari iz drugog ugla, ako ste u vezi, naći ćete prave reči, podržaćete partnera ili ćete se odbraniti u slučaju da vas partner za nešto okrivljuje. Savetujemo da ne kritikujete voljenu osobu. U drugoj dekadi septembra može doći do svađa zbog ljubomore ili nesporazuma. Venera, vladar Bika, 9. septembra ulazi u kuću partnerstva i u napetom je odnosu s Marsom i Uranom, što donosi nesporazume i napetost u životu para. Neki Bikovi biće svesni da zanemaruju ljubavni život, ali u ovom periodu glavna briga biće profesionalan život. Ipak, bilo bi dobro da nađete vreme za sebe i voljenu osobu, kao i za privatne projekte. Ako niste u vezi, nemojte ni da trčite prema novoj vezi u ovom periodu. U poslednjoj dekadi meseca u vašem životu mogla bi da se pojavi bivša ljubav ili ćete biti u iskušenju da nastavite staru vezu. Najbolje što možete je da donesete puno korisnih zaključaka i krenete dalje.

BLIZANCI

Mars je u kući emocija i intimnosti Blizanaca do 11. septembra 2018. godine, a Venera, vladar kuće ljubavi Blizanaca, je u kući ljubavi Blizanaca do 9. septembra. Ovakav astrološki sklop govori o intenzivnom seksualnom adrenalinu, snažnoj privlačnosti i strasti. Krajem prve dekade meseca stvari mogu izmaknuti kontroli u ljubavnom životu i teško ćete se nositi sa situacijom. Velika ljubav iznenada se može pretvoriti u neprijateljstvo ili doneti gorčinu i neprijatnosti. Nakon 9. septembra, ulaskom Venere u kuću posla i zdravlja Blizanaca, ljubavni život kretaće se više u smeru obaveza ili biste mogli da imate aferu na poslu. Druga dekada može doneti rasprave i svađe, afere ili dileme u ljubavnom životu. Imaćete potrebu da se oslobodite obaveza i pravila i nastojaćete da na stvari gledate iz druge perspektive. Blizancima koji nisu u vezi može se dogoditi ljubav na prvi pogled, možda i na poslu. Vrlo brzo može postati jasno da taj plamen nije kratkog veka, nego ta ljubav na prvi pogled može prerasti u dugotrajnu ljubav i prijateljstvo. Budući da 6. kuću povezujemo sa zdravljem, ta ljubav na prvi pogled može se dogoditi i pri obilasku doktora ili apoteke. Tu kuću povezujemo i s brigama svakodnevice i rutinskim poslovima. Ne bi iznenadilo da tu osobu sretnete na istom mestu, u isto vreme dok obavljate neke rutinske stvari. Blic pogled, osmeh ili doslovno naletanje jedno na drugo mogu da donesu bliskost na koju ni ne pomišljate. Merkur, vladar Blizanaca, 22. septembra ulazi u vašu kuću ljubavi, dece, flerta, zabave i kreativnosti. Sledi ga Sunce, 23. septembra. Razgovori postaju zabavniji i otvoreniji, ali bi mogli da imate potrebu da budete u stalnom centru pažnje.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2 3 4