DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 29. avgust: Ovaj znak danas ima priliku da ”OSVOJI” osobu koja mu se dugo dopada!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 29. avgust: Ovaj znak danas ima priliku da ”OSVOJI” osobu koja mu se dugo dopada!

2018-08-28 Off By Admin

Neki znaci ce danas prosto blistati od srece u ljubavi, dok neke ocekuju samo problemi, a zvezde otkrivaju sta ocekuje znake horoskopa danas pise horoskopius.com

OVAN

Planetarna energija vam donosi dobru komunikaciju. Ako ste u potrazi za partnerom, slobodno se obratite osobi koja vam se dopada i koju želite već duže vreme. Ona neće ostati ravnodušna. Vi dobro znate šta treba da kažete da svakoga oborite sa nogu. Iskoristite to.

BIK

Partner će danas insistirati na tome da razgovarate, ali vama zaista neće biti do toga i želećete tišinu. On ima mnogo toga da vam kaže. Zvezde vam savetuju da salušate i uključite se, kako kasnije ne biste bili na gubitku. Budite iskreni. Nemate drugi izbor.

BLIZANCI

Trenutni položaj planeta vam donosi rešenje problema koje ste vi i vaš partner imali u poslednje vreme. Iskren razgovor je ono što vam je potrebno. Slobodno recite sve šta imate na umu i budite spremni da saslušate. Bićete iznenađeni kako će se stvari pozitivno završiti. U večernjim časovima ćete se vinuti do zvezda.

RAK

Vi nemate poverenja u veze u kojima su partneri jaki na rečima, a kada dođe do konkretnih događaja ne vidite apsolutno ništa. Danas, međutim, nećete moći da odolite slatkim rečima neke šarmantne osobe. Slobodno se prepustite. Zvezde vam donose povoljno vreme po pitanju ljubavi. Uživajte!

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2 3