DNEVNI HOROSKOP za 29. AVGUST: Ovna ocekuje DIVAN dan, a OVAJ znak bi   danas mogao da ZAZALI zbog nekih postupaka!

DNEVNI HOROSKOP za 29. AVGUST: Ovna ocekuje DIVAN dan, a OVAJ znak bi danas mogao da ZAZALI zbog nekih postupaka!

2018-08-28 Off By Admin

Jos jedan dan je pred nama, a zvezde otkrivaju znacima zodijaka sta ih ocekuje danas, pise horoskopius.com

OVAN

Razgovori i putovanja su vam danas u prvom planu. Najverovatnije ćete dobiti poziv za stručno usavršavanje vezano za posao kojim se trenutno bavite. Što se emotivnog života tiče, shvatićete da sa voljenom osobom imate mnogo toga zajedničkog. Hemija između vas je evidentna; izdvojte malo vremena da se sklonite od svih i na miru podelite nežnosti.

BIK

Razmišljate o porodici i obećanjima koje ste im dali. Danas je krajnje vreme da ih ispunite. Ne dozvolite da vas iznenadne obaveze u tome ometu. Data reč je data reč, u protivnom, rizikujete da se neko razočara u vas. Potrudite se da saslušate šta jedan prijatelj ima da vam kaže. U pitanju je nešto vezano za selidbu.

BLIZANCI

Danas ćete biti prilično strastveni. Na vašu žalost, potrebno je još mnogo toga da uradite da aktuelnu romansu dovedete na željeni nivo. Danas vas takođe očekuje i mnogo posla vezanog za papirologiju. Nećete u tome naročito uživati, ali ćete biti zadovoljni činjenicom što ćete mnogo toga postići u jednom danu.

RAK

Iako sebe smatrate racionalnom osobom, vaša intuicija danas dolazi do punog izražaja. Nemojte da je ignorišete. Dajte sebi jedan dan da poverujete da imate sposobnost da predosetite budućnost. Nema ništa loše u tome, čak biste mogli i da se zainteresujete za okultno, astlologiju i tumačenje snova, zašto da ne?

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2 3