Pun Mesec u Ribama 26. avgusta 2018: Njegove pozitivne aspekte najbolje mogu da iskoriste Rakovi, Škorpije, Ribe, Jarčevi i Device

Pun Mesec u Ribama 26. avgusta 2018: Njegove pozitivne aspekte najbolje mogu da iskoriste Rakovi, Škorpije, Ribe, Jarčevi i Device

2018-08-25 Off By Admin

Pun Mesec u Ribama 26. avgusta 2018: Vrlo je pozitivan ovaj nadolazeći pun Mesec – u dobrom je aspektu sa Saturnom iz Jarca i Uranom iz Bika pa se mnogi snovi mogu ostvariti!

Ovaj Mesec je bez veće napetosti. Mnoge osobe mogu biti nadahnute za dostizanje genijalnih ciljeva. Aspekt sa Saturnom donosi mir, konkretne planove i ciljeve, realno sagledavanje situacija, piše astrolog Željka Knežević.

Pozitivne aspekte mogu najbolje iskoristiti Rakovi, Škorpije, Ribe, Jarčevi, Device, a neće za njima zaostajati ni Vage i Lavovi, koji mogu realizovati svoje snove. Blizanci i Strelci, posebno prva dekada, mogu se osećati rasejano i rastrzano, dok će Ovnovi i Vodolije nekako biti distancirani.

Ovaj Pun Mesec se dešava u 13:57 min. u prvoj dekadi Riba pa će najviše i uticati na prve dekade znakova ili ako su planete početkom bilo kojeg znaka. Zavisi i u kojem polju pada u vašoj natalnoj karti i kako će uticati na vas.

Evo šta mogu očekivati pojedinačni znaci:

OVAN

Vi se prepuštate mašti, dosta ste osetljivi pa ako se pojave problemi to je sve zbog vaše preosetljivosti. Nije poželjno šišati se, odlaziti kod bolesnih osoba, ni kretati s dijetom. Pojedini Ovnovi se mogu baviti finansijama, prodajom, kupovinom, osiguranjem i pozajmicama. Budite pažljivi pri trošenju novca i pozajmicama.

BIK

Puno pričate i možete biti nametljivi dok pojačane emocije mogu kod vas izazvati nervozu. Prva dekada Bika ima istaknut neki novi životni put pa bi mogli da okrenu drugi list u životu. Neke priče se mogu ponavljati od pomračenja Sunca koje je bilo 11.08. Čuvajte se konflikata s prijateljima ili poznanicima. Sada se preporučuje da radite vizualizaciju za ispunjenje želja.

BLIZANCI

Sada nije vreme da se prepirete s autoritetima, ni s jednim roditeljem. Postoji mogućnost da neke osobe pokušaju da vas poslovno ili na neki drugi način iskoriste. Bitno je da ostanete u miru, ako vam je potrebna pomoć – potražite je. Sada i Mars kreće direktno 27.8. pa će biti dosta srećnih okolnosti, a kako je u Jarcu, biće i energije za sve što ste naumili.

RAK

Vi ste dosta nezadovoljni zbog povratka s odmora ili uopšte niste otputovali. Sada je vrlo povoljno vreme za duhovno, izgovarate mantre, molitve i učite od nekog ko je duhovan. Pazite se nekih stranaca ili budite pažljivi u inostranstvu.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2 3