VODOLIJA – mesecni horoskop za SEPTEMBAR: Uci cete u vezu sa osobom koja vam se dopada vec dugo!

VODOLIJA – mesecni horoskop za SEPTEMBAR: Uci cete u vezu sa osobom koja vam se dopada vec dugo!

2018-08-24 Off By Admin

Posao:

Drage Vodolije,
Merkur će početkom septembra praviti sekstil sa Venerom što će vam doneti uspešne dogovore i početak saradnje sa inostranim partnerom. Merkur će 6. septembra ući u znak Device i praviće trigon sa Uranom i Saturnom, što će pozitivno uticati na vaše finansijsko stanje i doneće vam značajan obrt novca koji ćete moći da investirate u dugoročne projekte. Imaćete dobiti od ulaganja u nekretnine i opremu za rad. Pripazite na odnose na vašem radnom mestu jer će vam kvadrat Venere sa Marsom doneti neslaganja sa nadređenima i kolegama. 9. septembra će Venera ući u znak Škorpiona i vaše polje posla i karijere. kako je Venera u izgonu u Škorpionu, biće vam potrebno više strpljenja kako biste uspeli da savladate izazove koji su pred vama. 11. septembra Mars ulazi u vaš znak. Imaćete više motivacije da se posvetite prioritetnim ciljevima koje ste u proteklom periodu bili primorani da prolongirate zbog nepovoljnih okolnosti i nedostatka investicija. Sekstil Jupitera sa Plutonom doneće vam vanredne dobitke koji pristižu tajnim kanalima.
Budite pažljivi 14. septembra u pogledu finansija. Izbegavajte nove investicije i pazite kako rukuijete novcem. Merkur će praviti opoziciju sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju novca. Bićete skloni greškama koje vam mogu naneti ozbiljne gubitke. U trećoj dekadi septembra Merku i Sunce će ući u znak Vage i praviće trigon sa Marsom koji se nalazi u vašem znaku. Imaćete koristi od poslovnih putovabnja kojih će biti više nego obično. Uspeh u napredak vas očekuje ako se bavite oblastima turizma, prosvete i izdavaštva. Pripazite na nedobronamerne osobe koje će pokušati da vas prevare i steknu korist na vašu štetu jer će Sunce i Merkur praviti kvadrat sa Saturnom. Na polju novca ćete imati stabilno stanje.
Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da dobiju privremeni posao u oblastima marketinga koji bi mogao da im donese stalno zaposlenje ako pokažu traženi uspeh.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2