VAGA – mesecni horoskop za SEPTEMBAR: Imacete razloga za BRIGU, ali i za veliku SRECU!

VAGA – mesecni horoskop za SEPTEMBAR: Imacete razloga za BRIGU, ali i za veliku SRECU!

2018-08-24 Off By Admin

Posao:

Drage Vage,
Prva dekada septembra donosi vam povoljne šanse za uspon u karijeri. Vaši tajni planovi koje ste pažljivo čuvali od konkurencije biće uspešno realizovani. Vaše ideje će vam doneti dugoročnu i stabilnu korist, kao i mogućnost poboljšane zarade, zahvaljujući trigonu Merkura sa Uranom i Saturnom. Sunce će iz vašeg polja tajni praviti opoziciju sa Neptunom. Potrebno je da se čuvate zamki konkurencije. Postoje osobe koje će pokušati da vas izigraju i da ostvare korist na vašu štetu. Čuvajte se krađe važnih podataka u vezi vašeg posla i vaših planova. Venera će 9. septembra ući u znak Škorpiona gde je u izgonu, što će vam doneti suočavanje sa teškoćama na polju finansija. 11. septembra će Mars ući u znak Vodolije. Pojačaće se vaša motivacija da pokrenete projekat koji ste u ranijem periodu zbog nepovoljnih okolnosti morali da odložite. Jupiter će praviti sekstil sa Plutonom, dok će Venera praviti sekstil sa Saturnom. Profitiraćete ako se bavite sopstvenim biznisom, kao i kroz ulaganje u nekretnine. Sigurna zarada dolazi vam kroz građevinarstvo.
Mars će 19. septembra praviti kvadrat sa Uranom, što vas upozorava da ne ulazite u rizik i sklapate poslovni ugovor koji će vam delovati primamljivo. Ako ne poslušate upozorenje, suočićete se sa velikim i neočkivanim teškoćama u realizaciji i bićete na gubitku. Treća dekada septembra donosi vam mogućnost za ostvarenje vaših ličnih planova. Merkur i Sunce ulaze u vaš znak odakle će praviti trigon sa Marsom. Umećete bolje da rukovodite svojim poslovima. Ako se nalazite na rukovodećem položaju, to će vam doneti više popularnosti kod vaših podređenih. Uspeh vas očekuje ako se bavite kreativnim poslovima ili poslovima vezanim za sport, fizičku aktivnost, kao i prosvetom. Očekuje vas stabilna zarada.
Nezaposlene Vage će dobiti mogućnost da se zaposle u privatnom sektoru u oblasti administracije i u kancelarijskim poslovima. Ako ste po struci prosvetni radnik, imaćete takođe više šansi za stalni posao.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2