SKORPIJA – mesecni horoskop za SEPTEMBAR: Pred vama je veoma TEZAK MESEC!

SKORPIJA – mesecni horoskop za SEPTEMBAR: Pred vama je veoma TEZAK MESEC!

2018-08-24 Off By Admin

Posao:

Dragi Škorpioni,
Merkur koji se nalazi na kraju vašeg polja posla i karijere 3. septembra pravi sekstil sa Venerom, što vam donosi uspešan završetak pregovora iza zatvorenih vrata u vezi posla koji ubrzo treba da započnete, a čije ste detalje držali u tajnosti. Otkrićete ko vam je stvarao teškoće i uspećete da ga nadmudrite, što će vam doneti dobitke. 6. septembra će Merkur ući u znak Device i vaše polje saradnika odakle će praviti trigon sa Uranom i Saturnom. Uspećete da u svoju korist okončate pregovore sa jednim poslovnim partnerom i obnovite saradnju sa njim, a to će vam omogućiti stabilnije poslovanje i doneće vam neočekivane i vanredne dobitke. Mada vam je septembar prilično povoljan mesec za uvećanje finansijskog stanja, izbegavajte po svaku cenu rizike, posebno u prvoj dekadi meseca jer će Sunce praviti opoziciju sa Neptunom. Venera će 9. septembra ući u vaš znak gde je slaba i u izgonu, što će vas činiti lukavim. Pazite da to ne bude na vašu štetu. Uspeh vas očekuje u oblastima saobraćaja, trgovine i komunikacija zahvaljujući trigonu Jupitera sa Plutonom.
Venera će 13. septembra praviti sekstil sa Saturnom, što će učvrstiti vaše pozicije i doneti vam nove klijente i kupce vaših proizvoda i usluga. To će pozitivno uticati na porast vašeg finansijskog stanja. Na iznenadne teškoće u odnosima sa jednim poslovnim partnerom ćete naići 19. septembra kada Mars bude pravio kvadrat sa Uranom. Mogući su i kvarovi na mašinama i sredstvima koja koristite u svom poslu, što će vas usporiti ali ćete to uspeti da rešite u kratkom roku. U trećoj dekadi septembra Merkur i Sunce će ući u znak Vage i praviće kvadrat sa Saturnom. Doći će do zastoja u poslovnim pregovorima. Na teškoće ćete nailaziti u oblasti trgovine. Trigon Sunca sa Marsom doneće vam dobitke od investicija.
Nezaposleni Škorpioni će uspeti da dobiju posao u oblastima finansija, kao i u kancelarijskim i magacinskim poslovima. Oni koji su po profesiji zdravstveni radnici dobiće stalno zaposlenje.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2