RIBE – mesecni horoskop za SEPTEMBAR: Imacete priliku za TAJNU VEZU ili AVANTURU!

2018-08-24 Off By Admin

Posao:

Drage Ribe,
U prvoj dekadi septembra imaćete obrt novca koji će vam omogućiti da pokrenete nove projekte. Merkur će 6. septembra ući u znak Device odakle će praviti trigon sa Uranom i Saturnom. Nastavićete pregovore oko novih projekata koje ste u ranijem periodu bili primorani da odložite i koji će se odužiti više nego što biste želeli ali će se okončati neočekivano uspešno. Uspostavićete stabilnu saradnju i moći ćete da se oslonite na pomoć dugogodišnjih saradnika. Uspeh vas očekuje u oblastima komunikacija, trgovine, poljoprivrede, elektronske industrije i građevinarstva. Sunce će praviti opoziciju sa Neptunom koji se nalazi u vašem znaku, što će vam doneti teškoće ako se bavite javnim poslom. Doći će i do raskida sa jednim poslovnim partnerom, što će poremetiti vaše planove. Čuvajte se pokušaja prevare jer će Venera praviti kvadrat sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje tajni. Venera će 9. septembra ući u znak Škorpiona, što će vam doneti nove izazove i teškoće u sprovođenju vaših idejan u delo. Nedostajaće vam podrška ključnih ljudi i moraćete da se oslonite na sebe.
Druga dekada septembra donosi vam sekstil Jupitera sa Plutonom, što će vam omogućiti da se nađete na značajnom dobitku zahvaljujući vašem osećaju za investicije. Opozicija Venere sa Uranom će vam otežati pregovore sa jednim investitorom. Bićete primorani na kompromis. Mars će praviti kvadrat sa Uranom, što će doneti još neke neočekivane smetnje u pregovorima, kao i teškoće na polju trgovine i saobraćaja. Treća dekada septembra pokazaće se profitabilnom. Merkur i Sunce će ući u znak Vage i vaše polje platnog prometa odakle će praviti trigon sa Marsom. Vaši tajni planovi će uroditi plodom. Pripazite na odnose sa saradnicima koji će biti otežani zbog kvadrata Merkura i Sunca sa Saturnom.
Nezaposlene Ribe će imati sreću u nalaženju stalnog zaposlenja. pružiće im se povoljna šansa u oblastima finansijskog sektora, kao i u javnim preduzećima.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2