RAK – mesecni horoskop za SEPTEMBAR: Pred vama je veoma LEP i USPESAN mesec!

RAK – mesecni horoskop za SEPTEMBAR: Pred vama je veoma LEP i USPESAN mesec!

2018-08-24 Off By Admin

Posao:

Dragi Rakovi,
U prvoj dekadi septembra Merkur ulazi u znak Device i vaše polje komunikacija i saobraćaja, odakle će praviti trigon sa Uranom i Saturnom. Očekuje vas veliki uspeh u poslovnim pregovorima, u čemu ćete imati neočekivanu pomoć jednog saradnika koji će obnoviti saradnju sa vama. Uspeh vas očekuje i na polju javnosti. Sklopićete ugovor koji će vam doneti dugoročnu i stabilnu korist. Kako biste izbegli kasmnije smetnje i probleme, pažljivo proučite svaku stavku novog ugovora jer su mogući pokušaji obmane. Od ruke će vam ići sve što je povezano sa novim tehnologijama, građevinarstvom i saobraćajem. Venera će 8. septembra praviti kvadrat sa Marsom koji vlada vašim polje posla i karijere. Obratite pažnju na administrativne obaveze i na mogućnost kontrola vašeg poslovanja jer biste mogli da se nađete pod sankcijama u slučaju uočenih grešaka. Druga dekada septembra vam donosi povoljne mogućnosti za uspeh ako se bavite javnim poslovima i oblastima komunikacija. Poboljšaćete odnose sa dugogodišnjim poslovnim partnerima i ostvariti vanredne dobitke.
Mars 19. septembra pravi kvadrat sa Uranom, što vam donosi konfliktne situacije sa saradnicima zbog zaostalih i neisplaćenih zarada. Treća dekada septembra biće vam povoljna. Merkur i Sunce će praviti trigon sa Marsom. Bićete u mogućnosti da ostvarite napredak na polju karijere. Održavaćete česte poslovne sastanke na kojima ćete se dogovarati o novim projektima i neophodnim sredstvima za nastavak aktuelnih i ranije započetih. Na polju novca će vam septembar biti plodan mesec jer ćete uspeti da uvećate značajno saldo na svom računu. To će vam omogućiti da planirate nove investicije i pokretanje novih projekata koji će se dugoročno pokazati profitabilnim. Uspešno ćete rukovati novcem.
Nezaposleni Rakovi će uspeti da se zaposle u oblastima komunikacija i saobraćaja. Oni veštiji će dobiti posao kao prodavci, a to će im i kao privremeni posao doneti dobru zaradu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2