OVAN – mesecni horoskop za SEPTEMBAR:  Za LJUBAV se morate boriti!

OVAN – mesecni horoskop za SEPTEMBAR: Za LJUBAV se morate boriti!

2018-08-24 Off By Admin
ovan

Posao:

Dragi Ovnovi,
U prvoj dekadi septembra potrudite se da usmerite svoje akcije ka onim projektima i radnim zadacima za koje ste sigurni da će uroditi plodom i doneti vam profit. 6. septembra će Merkur ući u znak Device i vaše polje usluga, a Saturn, vladar vašeg polja posla, krenuće direktno. Pokrenućete realizaciju nove vrste usluga, kao što je servis za korisnike i slično, što će uvećati broj klijenata koji će vam biti stalni kupci usluga. Moći ćete i da ubrzate razvoj dugoročnih projekata, pod uslovom da ste uspeli da u proteklom periodu rešite zaostale obaveze. Venera će 8. septembra praviti kvadrat sa vašim vladarem Marsom i doneće vam teškoće na polju javnosti. Budite pažljivi u vezi administracije i pravnih stvari jer na tim poljima ćete biti suočeni sa teškoćama. 11. septembra Mars ulazi u znak Vodolije. Pružiće vam se mogućnost za ulazak u novi saradnički odnos. Trigon Sunca sa Plutonom će vam doneti mogućnost da kroz prilagodljivost i snalažljivost postignete bolje pozicije. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite marketingom, istraživanjem tržišta i trgovinom energenata.
Jupiter će 12. septembra praviti sekstil sa Plutonom, što će vam doneti priliku da poboljšate finansijsko stanje. Potrebno je da pazite na nepredviđene okolnosti, kao i na nešto što niste na vreme rešili, a tiče se novca ili jednog duga. U isto vreme će Venera praviti opoziciju sa Uranom, što može da vam poremeti finansijske planove i umesto očekivanog dobitka da dođe do zastoja ili kašnjenja na polju novca. Zaradu ćete svakako povećati ako se bavite građevinarstvom, poljoprivredom i trgovinom nekretninama. U trećoj dekadi septembra Merkur i Sunce će praviti kvadrat sa Saturnom. Na teškoće ćete nailaziti u odnosima sa poslovnim partnerima. Neslaganja će iskrsnuti oko planiranja i finansiranja novog projekta.
Nezaposleni Ovnovi će uspeti da dobiju novi posao kao agenti ili operateri u marketinškoj agenciji. Ovnovi koji su zanatlije po profesiji, takođe će biti u mogućnosti da se zaposle na neodređeno vreme.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Uživaćete u zabavnim aktivnostima sa voljenom osobom na početku septembra. 8. u mesecu će Venera praviti kvadrat sa Marsom, što će dovesti do nesuglasica jer ćete više vremena provoditi sa prijateljima nego sa voljenom osobom. Nakon toga venera ulazi u znak Škorpiona, što će vas činiti sklonim ljubomornim scenama i preteranim strastima.
Manja neslaganja u vezi zajedničkih finansijskih ulaganja moguća su sredinom meseca. U vezi toga ćete uspeti da nađete kompromis. Treća dekada septembra doneće vam više sklada. Imaćete više inicjative i umećete da svog partnera pokrenete na akciju, izlaske i zajedničke zabave. Uspećete da ostvarite jedan važan zajednički cilj i pojačaćete međusobnu bliskost.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2