JARAC – mesecni horoskop za SEPTEMBAR: Slobodne jarceve ocekuje novi LJUBAVNI POCETAK!

JARAC – mesecni horoskop za SEPTEMBAR: Slobodne jarceve ocekuje novi LJUBAVNI POCETAK!

2018-08-24 Off By Admin

Posao:

Dragi Jarčevi,
Merkur pravi 3. septembra sekstil sa Venerom koja prolazi kroz vaše polje posla i karijere. Bićete u mogućnosti da zaključite važne poslove i da prikupite sredstva koja će vam biti potrebna kako biste planirano mogli da sprovedete u delo. Merkur će 6. septembra ući u znak Device odakle će praviti trigon sa Uranom i Saturnom. Pružiće vam se mogućnost da uspostavite saradnju sa inostranim partnerom, kao i da ostvarite uspeh i napredak u oblastima zabave, prosvete, ali i da ostvarite jedan dugoročni cilj koji bi vam obezbedio stabilne pozicije i dugoročni profit. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja. 8. septembra će Venera praviti kvadrat sa marsom što će vam doneti teškoće na polju novca jer će vam jedan klijent u poslednjem momentu otkazati posao na koji ste računali. venera će ući narednog dana u znak Škorpiona gde je slaba i u izgonu. kako je to ujedno vaše polje saradnika, imaćete teškoća u saradnji sa ženama. Ulasnom Marsa u znak Vodolije, 11. septembra, usmerićete više energije u rešavanje prioritetnih finansijskih pitanja.
Sekstil Jupitera sa Plutonom i Venere sa Saturnom pozitivno će se odraziti na vaš napredak u karijeri. Vaši predlozi će biti zapaženi kod vaših nadređenih, a isto tako i vaše radne sposobnosti i veština. To će biti nagrađeno. Poboljšaćete i odnose sa saradnicima. Potrebno će biti da pripazite kome šta govorite i da izbegavate rizična ulaganja i finansijske mahinacije jer bi vam to moglo naneti gubitke. Mar će praviti kvadrat sa Uranom, što će vas činiti brzopletim u pogledu novca. Treća dekada septembra doneće vam pogodnosti da uvećate saldo na svom računu kroz vešte i dobro isplanirane akcije. Pripazite na odnose sa nadređenima jer ćete zbog kvadrata Sunca sa Saturnom biti suočeni sa nezadovoljstvom vašeg direktora.
Nezaposleni Jarčevi će biti u prilici da pokrenu sopstveni biznis. Neki od vas bi mogli da dobiju subvencije koje bi vam u tome pomogle.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2