DEVICA – mesecni horoskop za SEPTEMBAR: Ocekuju vas brojni LJUBAVNI PROBLEMI!

DEVICA – mesecni horoskop za SEPTEMBAR: Ocekuju vas brojni LJUBAVNI PROBLEMI!

2018-08-24 Off By Admin

Posao:

Drage Device,
Merkur koji vlada vašim poljem posla će 3. septembra praviti sekstil sa Venerom. Imaćete ideje kako da ostvarite bolju zaradu ali ćete odlučiti da to držite u tajnosti kako vam neko ne bi ukrao ideju. 6. septembra će Merkur ući u vaš znak, gde je snažan i u sedištu, što će pojačati vaš osećaj za detalje i bićete precizniji i veštiji u svemu čega se prihvatite da radite. 7. u mesecu Merkur će praviti trigon sa Uranom i Saturnom. Dobićete ponudu koju ste dugo očekivali od inostranog partnera za distribuciju robe namenjene građevinskoj i elektronskoj industriji, kao i robe široke potrošnje. Dugoročni uspeh možete ostvariti i u oblastima zabave i prosvete. Opozicija Sunca sa Neptunom doneće vam teškoće ako se bavite oblastima javnosti, a moglo bi da dođe i do raskida saradnje sa jednim poslovnim partnerom, zbog neslaganja oko zajedničkog projekta. Venera 9. septembra ulazi u znak Škorpiona, što će doneti nove izazove u oblasti trgovine i teškoće u poslovnim pregovorima. 11. septembra Mars ulazi u znak Vodolije. Bićete u mogućnosti da započnete novo i plodno partnerstvo.
Sunce će u drugoj dekadi septembra praviti sekstil sa Jupiterom i trigon sa Plutonom, što vam otvara mogućnost profita u oblastima trgovine, saobraćaja, komunikacija i zabave. Sklopićete povoljan ugovor koji će vam omogućiti da trgujete robom iz uvoza, što će vam doneti zaradu bolju od očekivane zahvaljujući sekstili Jupitera sa Plutonom. U trećoj dekadi septembra Merkur i Sunce ulaze u znak Vage i vaše polje novca odakle će praviti trigon sa Marsom. Ostvarićete uspeh i napredak u oblastima servisnih usluga, kao i ako ste vlasnik teretane ili ste po zanimanju sportski trener. Izbegavajte da ulazite u rizike, posebno finansijske i obratite pažnju da budete ažurni u vođenju administrativnih obaveza.
Nezaposlene Device imaće povoljne šanse da se zaposle u oblastima zabave, dečijim igraonicama, kao i u ugostiteljstvu. Imaćete ponude i za stalni posao u oblastima trgovine.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2