BIK – mesecni horoskop za SEPTEMBAR: Slobodni bikovi konacno ce vam KRENUTI U LJUBAVI!

BIK – mesecni horoskop za SEPTEMBAR: Slobodni bikovi konacno ce vam KRENUTI U LJUBAVI!

2018-08-24 Off By Admin

Posao:

Dragi Bikovi,
Prva dekada septembra biće prilično donamična. Merkur će praviti sekstil sa vašim vladarem Venerom. Imaćete dobitke od usluga u administrativnom sektoru. Ako se bavite privatnim biznisom, dobici vam dolaze kroz kuporodaju nekretnina, izdavanje magacinskih prostora, kao i kroz zanatske i servisne usluge. 6. septembra će Merkur ući u znak Device i vaše polje zabave, pa ćete imati dosta koristi od kreativnih ideja u okviru vaše delatnosti koje će vam doneti više klijenata. Uspeh vas očekuje ako se bavite trgovinom igračaka i proizvoda za decu ili ako ste vlasnik igraonice. Narednog dana, 7. septembra, Merkur će praviti trigon sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Pružiće vam se mogućnost Da sklopite ugovor sa inostranim partnerom o distribuciji robe koja je komercijalna i koja vam može doneti značajne dobitke kroz trgovinu. Imaćete koristi od poslovnih putovanja. U isto vreme vas opozicija Sunca sa Neptunom upozorava da po svaku cenu izbegavate finansijske rizike. Sa jednim poslovnim partnerom doći će do neslaganja i sukoba interesa.
Druga dekada septembra doneće vam nove šanse da započnete sa projektom koji ste trebali još pre nekoliko meseci da startujete ali su vas nepovoljne okolnosti u tome sprečile. Mars ulazi u znak Vodolije i vaše polje 11. septembra, pa ćete imati dovoljno resursa na raspolaganju da nadoknadite propušteno. Isprobaćete nove načine rada koji će se pokazati uspešnim. Sekstil Jupitera sa Plutonom i Venere sa Saturnom uticaće na porast vaše popularnosti u javnosti. Treća dekada septembra otvoriće vam mogućnosti za uspeh i proboj na polju poslovnih usluga. Dobitke ćete ostvariti kroz bavljenje zdravstvom, kozmetikom i modnom konfenkcijom. Teškoće vas očekuju ako se bavite turizmom i građevinarstvom.
Nezaposleni Bikovi će Biti snalažljivi u traženju zaposlenja i imaće uspeha ako su po struci zanatlije. Lako će vam biti da nađete sezonski posao.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2