Ljubavni horoskop za 24. avgust: OVAN, BIK, BLIZANAC I RAK! DETALJNO!!!

Ljubavni horoskop za 24. avgust: OVAN, BIK, BLIZANAC I RAK! DETALJNO!!!

2018-08-23 Off By Admin

Šta vas očekuje u ljubavi ovog avgustovskog dana saznajte detaljno ako ste rođeni u jednom od ova četiri znaka!!!

Ovan

Danas je vama Saturn saveznik u vašoj vezi ili braku. To vam donosi divan napredak u ljubavi jer sve se odvija polako i sporo, ali sigurno. Neke bure i turbulencije koje ste imali u vezi sa vašim partnerom danas počinju da se rješavaju i sve se polako slaže na svoje mjesto. Na vama je samo da kontrolišete vašu impulsivnost i ne idete glavnom kroz zid jer sve se odvija danas onako treba.

Ako ste slobodni danas bi od jednog flerta koji vas očekuje sve moglo preći u jednu divnu ljubavnu priču. Kontakt koji ćete ostvariti sa nekim počeće kao zabavan flert bez neke namjere za ozbiljno nešto, a lako bi se moglo desiti da se završi se kao romansa kojoj se ne nadate.

Bik

Danas previše dramatizujete ako ste u vezi ili braku. Imate u vašoj podsvijesti problem sa partnerom ili sa vama samima i o tome ćutite. Bilo bi dobro kada biste taj problem koji uzgajate u vašoj glavi iznjeli pred vašeg partnera i otvoreno popričali o svemu. Drama kojoj ste danas skloni ne donosi vam ništa dobro u vaš odnos samo bi ga mogli tako još pogoršati.

Slobodnim Bikovima danas se sprema jedan haotičan događaj. Mogli biste sresti nekog iz prošlosti s kim imate nerješene račune ili ko vas je mnogo povrijedio. Nećete moći da ostanete staloženi i svoju burnu prirodu ćete pokazati toliko da rizikujete da napravite incident. Razmislite dobro da li je iko vrijedan vašeg unutrašnjeg mira i harmonije.

nastavak na sljedećoj strani…

Pages: 1 2