Ljubavni horoskop za 23. avgust: STRIJELAC, JARAC, VODOLIJA I RIBE! DETALJNO!!!

Ljubavni horoskop za 23. avgust: STRIJELAC, JARAC, VODOLIJA I RIBE! DETALJNO!!!

2018-08-22 Off By Admin

Saznajte šta vas očekuje u ljubavi danas ako ste pripadnik neka od ova četiri znaka Zodijaka…

Strijelac

Ako ste u vezi ili braku vama će danas smetati nametanje nekog mišljenja od strane partnera. Morate da vodite komunikaciju a ne da bježite od problema štiteći sebe na taj način. Recite partneru šta vam smeta i potrudite se da o zajedničkim problemima i situacijama donosite zajednička rješenja. Bježanjem i udaljavanjem od partnera ne postižete ništa.

Ako ste slobodni imaćete poziv iz prošlosti što pripadnicima ovog znaka koji su mlađi garantovano slijedi veza bez neke obaveze, čista zabava. Oni nešto stariji razmišljaće koliko je pametno vraćati se na staro i pokušaće ostvariti prijateljski odnos. Pazite se prijateljstvo sa bivšima je mač sa dvije oštrice.

Jarac

Današnji dan će Jarčevima donijeti mnogo stabilizacije i napretka u odnosu sa voljenom osobom. Svaki problem i nerješeno pitanje koje imate u vezi danas će biti otvoreno i naići će na razumjevanje sa obje strane. Bićete danas fokusirani samo na to da vašu vezu vodite savršenstvu, bez ličnih interesa i bez ikakvih sukoba između vas i partnera.

Ako ste slobodni problem u ostvarivanju nekih ljubavnih odnosa je u vašoj zatvorenosti. Vama neko nedostaje i treba vam pažnja osobe na koju ste bacili oko, ali vas ponos i strah od neuspjeha vam ne daju da se aktivirate i to pokažete. Izgledate hladni kao stijena i nezainteresovani a u suštini izgarate od strasti za nekim. Kontrolišite ego i ponos i vidjećete koliko če sve ići lakse i koliko je ljubav kad joj se srcem prepustite lijepa.

nastavak na sljedećoj strani…

Pages: 1 2