Ljubavni horoskop za 23. avgust: LAV, DJEVICA, VAGA I ŠKORPIJA! DETALJNO!

Ljubavni horoskop za 23. avgust: LAV, DJEVICA, VAGA I ŠKORPIJA! DETALJNO!

2018-08-22 Off By Admin

Ako ste pripadnik jednog od ova četiri znaka saznajte detaljno šta vas očekuje u ljubavi ovog avgustovskog dana…

Lav

Danas ćete biti veoma raspoloženi za svoju voljenu osobu ako ste u vezi ili u braku. Neće vam danas biti toliko bitno da se vama dive i da se samo udovolji vama nego ćete upravo danas i vi primjetiti kvalitete vašeg partnera i toliko ćete željeti da svima pokažete sa kakvo m ste vi divnom osobom i kakvim šarmom vas je zavela da je najbolje da se družite danas i da sa ponosom pokazujete vašu zaljubljenost i oduševljenost.

Ako ste slobodni vas će danas privući jedna jako misteriozna osoba do čijeg srca će vam trebati i vremena i snage da dođete. Biće to trnovit put za vas, ali u vama će to izazvati još veću želju za osvajanjem te osobe upravo zbog njene tajnovite prirode. Zanimljiva situacija je pred vama.

Djevica

Veliki dio odgovornosti je danas na vama ako ste u vezi ili u braku jer danas je dan kada svoje emocije možete lako da sredite i iznesete ih svome partneru. Otkrićete upravo danas da li ste u vezi sa vašom srodnom dušom ili vam ipak nešto kod partnera nedostaje. Odluka će biti presudna i značajna za vaš emotivni život.

Ako ste slobodni uzbudljiv dan je pred vama. Razrađivaćete razne taktike i strategije kako da osvojite neku osobu koja vam se dopada i u toku dana mijenjaćete načine za osvajanje. Ljubavna igra je pred vama danas i mogućnost da se zaljubite u nekog starijeg, ali znajte da ljubav ne poznaje granice!

nastavak na sljedećoj strani….

Pages: 1 2