Ljubavni horoskop za 22. avgust: OVAN, BIK, BLIZANAC i RAK…

Ljubavni horoskop za 22. avgust: OVAN, BIK, BLIZANAC i RAK…

2018-08-21 Off By Admin

Ako ste jedan od ova četiri znaka saznajte šta vas očekuje danas u ljubavi…

Ovan

Danas očekujte stabilnost na vašem ljubavnom polju ako ste u vezi ili u braku. Venera koja je vladar vaše ljubavne kuće danas vam otvara mogućnosti koje će vam se otvoriti i zajedno sa partnerom trebalo bi upravo danas da radite na stabilnosti vašeg odnosa. Međusobno povjerenje, strast i bliskost danas će ojačati i vaš odnos učvrstiti.

Ako ste slobodni interesovanje za ulazak sa nekim u vezu danas će rasti tokom dana. Vi ćete napraviti neke poteze koji bi vam mogli donijeti neka poznanstva i to kroz posao. Danas biste mogli veoma lako šarmirati nekog na poslu jer veoma ste raspoloženi za ljubav i tražite mogućnost da se u tom polju i ostvarite.

Bik

Tokom dana komunikacija sa partnerom ako ste u vezi biće otežana. jednostavno nećete imati prave riječi da doprete do vašeg partnera i da komunicirate sa njim na istim talasnim dužinama. Vaša tvrdoglavost  vam neće dati da sputate malo svoje neke prohtjeve i nećete danas nikakv kompromis ili napredak postići sa vašim partnerom. Izbjegavajte teške teme i ozbiljne razgovore jer danas vibrirate različitom frekvencijom.

Ako sate slobodni kod vas će danas više nego inače biti izražena želja i bićete opsjednuti idejom da započnete ozbiljnu vezu sa nekim. Tačno ćete danas odrediti i znati koje ta osoba sa kojom želite kontakt ili ćete steći viziju o njoj pa se danas baciti u ozbiljnu akciju pronalaženja srodne duše. Ako budete sigurni u vaše želje i izbore vi ćete lako privući osobu koja vam treba.

nastavak na sledećoj strani….

Pages: 1 2