Ljubavni horoskop za 22. avgust: LAV, DJEVICA, VAGA i ŠKORPIJA! DETALJNO…

Ljubavni horoskop za 22. avgust: LAV, DJEVICA, VAGA i ŠKORPIJA! DETALJNO…

2018-08-21 Off By Admin

Ako vas zanima šta vas u ljubavi danas očekuje pročitajte naš detaljan dnevni horoskop za ova četiri znaka!

Lav

Ako ste u vezi ili braku danas je vaš partner veoma raspoložen za pronalaženje zajedničkih rješenja i unašpređenja vaše veze. Vi morate biti pažljivi u komunikaciji da ne iskažete svoju sebičnost i ne stavite svoje potrebe u prvi plan i ispred vaše veze. Na taj način uništićete interesovanje partnere za bilo šta. Kompromis i dobrobit zajednice neka vam danas budu primarni.

Ako ste slobodni vi ćete danas upoznati nekoga u koga ćete se veoma zaljubiti a to će vas motivisati za dalje akcije ljubavne. Danas će vas nečija harizma zasijeniti i ostaviti bez daha a i vi se potrudite da izgledate dobro jer nekog u koga ćete se zaljubiti možete sresti u marketu ili slučajno na ulici.

Djevica

Danas će vam nedostajati i vremena a još više volje da se posvetite svome partneru ako ste u vezi ili braku. Nema strasti danas u vašoj kući ljubivi pa će danas doći do jedno zahlađenja i nerazumijevanja u vašem odnosu. Netolerancija i nerazumjevanje danas su vam glavna obilježja koja će vam obilježiti odnos. Pazite da ne izgubite vjeru u partnera jer situacija je prolazna.

Ako ste slobodni na vas će danas neko ostaviti snažan utisak i vi ćete poželjeti da sa tom osobom ostvarite neke posebne kontakte. danas bi bilo poželjno da dejstvujete prijateljski prema toj osobi a kasnije joj predočite vaše namjere jer izgledaćete očajno ako se odmah bacite u akciju. Ta osoba će to smatrati kao navalentnost.

nastavak na sljedećoj strani….

Pages: 1 2