LJUBAVNI horoskop za 22. avgust: STRIJELAC, JARAC, VODOLIJA I RIBE! DETALJNO!

LJUBAVNI horoskop za 22. avgust: STRIJELAC, JARAC, VODOLIJA I RIBE! DETALJNO!

2018-08-21 Off By Admin

Saznajte detaljno šta vas očekuje u ljubavi danas ako ste pripadnig jednog od ova četiri znaka…

Strijelac

Ako ste u vezi ili braku danas bi nesuglasice i žestoka svađa mogle ispasti jedino oko finansija i neslaganja oko ulaganja nekog novca u nešto što ste vi zacrtali. Partner će vam konstantno prigovarati a vas će izluđivati to što nemate oslonac i podržku od nekog do koga vam je veoma stalo. To bi moglo vašoj vezi nanijeti štetu jer čangrizanje i prigovaranje vaša ličnost ne može da podnese.

Ako ste slobodni vi ste danas skoloni da idealizujete nekoga ko vam se dopada i ko je do sada samo u momentima privlačio vašu pažnju. Danas tu osobu idealizujete i stvarate viziju o njoj koja nije stvarna. Morate da budete pažljivi jer lako bi se mogli razočarati postupcima koje želite da učinite.

Jarac

Ako ste u vezi ili braku danas imate potrebu da partneru pokažete veoma snažne emcije koje u vama budi Jupiter koji vam se danas nalazi u kući ljubavi. Partneru treba vaša podrška i pažnja pa će vam veza danas biti stabilna i uravnotežena. O svemu ćete se moći dogovarati i razumjećete se kao nikad jer vi danas niste zatvoreni nego ćete vaše emocije otvoriti. Inače ste zatvoreni dragi Jarčevi pa će ovo biti dan kada će vaš partner biti očaran vama.

Ako ste slobodni očekuje vas jedan susret iz prošlosti. Vi se u prošlosti sa tom osobom niste ostvarili na emotivnom planu i zbog toga vam je bilo veoma žao tako da je danas dana kada ćete moći da obnovite vaše stare neostvarene želje. Samo se ne plašite razočarenja nego se upustite u rizik.

nastavak na sledećoj strani…

Pages: 1 2