10 nacina na osnovu kojih mozes shvatiti da te ON VARA  i UHVATITI ga na delu!

10 nacina na osnovu kojih mozes shvatiti da te ON VARA i UHVATITI ga na delu!

2018-08-21 Off By Admin

Svaka žena bez obzira na to koliko je njen muškarac dobar, barem je nekad pomislila i zapitala se da li je ON vara! Koliko god da vas voli i koliko god da vas poštuje nekada se dovedete u situaciju da posumnjate u njegovu vijernost!

Drage naše dame, nemojte biti naivne… Muškarci su skloni prevari više nego žene i onda kada vam najviše pokazuju ljubav je pravo vrijeme da ispitate njegovu vijernost. Njima jedno veče sa nekim ne znači ponekad ništa i idu do te granice da to ne smatraju čak ni prevarom. Dobro je graditi vezu ili brak na povjerenju, ali uvijek u glavi imajte negdje da iako vas najviše vaš muškarac voli dolazi u iskušenje ko zna koliko puta da vas prevari.

Da biste bile sigurne u to da li vas vara donosimo vam deset načina na koje ćete ispitati njegovu vijernost i uhvatiti ga u prevari!

 

AKO JE PREVIŠE PAŽLJIV PREMA VAMA

Primjetile ste da je vaš partner previše pažljiv prema vama, više nego inače vrijeme je da budete oprezne jer možda ima grižnju savjesti pa se prema vama ophodi kao prema kraljici ne bi li vam zamazao oči!

 

AKO ČESTO POČINJE NEKU RASPRAVU

Ako vam se to dešava, da vam partner često počinje raspravu kojoj vi ne vidite razlog samo da bi se naljutio i demonstrativno napustio druženje sa vama onda je pravo vrijeme da ga pratite gdje ide. Jer to je samo izgovor za napuštanje kuće!

 

AKO SE PREMA VAMA PONAŠA KAO PREMA PRIJATELJICI

Ako nema strasti i odnos postane kao trač sa prijateljicom vaš partner je strast našao na nekoj drugoj strani!

Nastavak na sljedećoj strani…

Pages: 1 2