Ljubavni horoskop za 21. avgust: STRIJELAC, JARAC, VODOLIJA i RIBE! DETALJNO!

Ljubavni horoskop za 21. avgust: STRIJELAC, JARAC, VODOLIJA i RIBE! DETALJNO!

2018-08-20 Off By Admin

Šta vas u ljubavi očekuje ovog avgustovskog dana saznajte u daljem tekstu ako ste rođeni u znaku ova četiri znaka Zodijaka…

Strijelac

Vama se danas spremaju ozbiljne rasprave sa partnerom. Vi ćete učiniti sve što je u vašoj moći da nađete kompromis, ali zvijezde vam i neće biti toliko naklonjene. Ne djeluje obećavajuće da ćete danas naći sa partnerom bilo kakav sporazum ili dogovor, bez obzira na vaš trud i zalaganje koje ćete pokazati.

Ako ste slobodni bićete veoma privlačni danas za suprotan pol iako vi to možda i ne želite toliko. Ako niste raspoloženi za upuštanje u neku ljubavnu romansu bar pokažite interesovanje za druženje jer bi se u budućnosti mogla iz toga izroditi ljubav. Odličan vam je danas trenutak da se prepustite i opustite u nekom dobrom društvu.

Jarac

Dragi Jarčevi danas je dan kada trebate da se posvetite svom partneru ako ste u vezi ili braku i da sa njim uživate maksimalno. Nesuglasice koje bi mogle naići biće nešto manjeg intenziteta i vi ćete ih prevazići danas uz šalu i smijeh. Uživaćete i zabavljati se sa vašim partnerom danas kao nikad.

Ako ste slobodni vi maštate da se ostvarite sa nekim ko bi zadovoljio vaše ionako visoke kriterije koje imate. Formirate idealnu osobu za sebe u svojoj mašti i ne radite nista po pitanju vašeg ličnog života osim što maštate. Došlo je vrijeme da se pomjerite sa mjesta, spustite kriterije i poradite na vašem ličnom životnom aspektu upravo danas.

nastavak na sljedećoj strani…

Pages: 1 2