Ljubavni horoskop za 21. avgust: OVAN, BIK, BLIZANAC i RAK – detaljno!

Ljubavni horoskop za 21. avgust: OVAN, BIK, BLIZANAC i RAK – detaljno!

2018-08-20 Off By Admin

Šta ova četiri znaka očekuje ovog avgustovskog dana saznajte detaljno u našem horoskopu…

Ovan

Danas su vama Venera i Jupiter u polju strasti. Ako ste u vezi vi ste danas svoj na svome. Vi ste vođa danas na emotivnom planu i vaša veza će iću u onom pravcu u kojem je vi budete vodili. Imaćete jedan zanimljiv dan pred sobom jer strast će vas tjerati da činete neka razna čuda za svog partnera danas. Avanturistički ste nastrojeni.

Ako ste slobodni vi ste danas jedan od srećnijih znakova u ljubavi. Imate sve opcije pred sobom. Zavođenje i strast će vam otvoriti prilike za stupanje u ljubavnu vezu ali biće prilike za razne ljubavne igre ako za vezu niste spremni. Na vma je da odlučite šta želite i da u tom pravcu krenete. Danas sve može pa se odlučite!

Bik

Astralna energija danas vam šalje takvo nastrojenje u ljubavi da ćete pomalo biti neodlučni i lijeni po pitanju ljubavi danas. Ako ste u vezi vi danas nećete  biti u prvom planu kao ni vaše potrebe. Partner danas stavlja sebe u prvi plan, a vama će njegov egoizam zasmetati. Jednostavno se pokrenite i sami sebi napravite neko zadovpljstvo. Ne čekajte da vam drugi organizuju dan i život dok se kod vas sve svodi na priču.

Ako ste slobodni moguće je da ćete danas otpočeti neku neobaveznu i tajnu vezu ni sami ne znajući da li to želite. Akcija koja vam je potrebna u tom smislu će izostati, a vi ćete se samo prepustiti i otići za svojim instiktom ne misleći ni o čemu. Vama će to prouzrokovati pad energije i samo će vas neko upravljati tamo gdje njemu odgovara.

nastavak na sljedećoj strani…

Pages: 1 2