Ona je BOGINJA LJUBAVI: Zena RAK!

Ona je BOGINJA LJUBAVI: Zena RAK!

2018-08-19 Off By Admin

Niko kao ona.Ona voli, ona ljubi, ona zeli. Ona uzima ali i daje.Ona je zena o kojoj se sanja i o kojoj se masta.Ona je zena koja je tako tu ali opet i tako daleko .Ona je boginja ljubavi.Ona je zena rak. Ona koja se uvek vraca tamo gde je nekada bbila jer nikada ne ostavlje ne rasciscene racune.Ona je neko ko ce vam u svakom trenutku reci sta misli o vama.

 

Ali u malo zavijenoj formi jer ona svakako da nije naucila da nekome saspe istinu u lice iako mnogi to i zasluzuju.I tako ce uvek biti. ona je neko ko je izuzetno veran svojim stavovima, svojim idejama i za nju je brak i porodica svetinja u koju nikome nece dozvoliti da joj dirne.Ona nece dozvoliti da je iko ucenjuje za ljubav. ona kada voli voli i to svima jasno i pokazuje.Ona svoju dusu otvara samo onima koji njenu dusu i zasluzuju.Ona je nece dati bilo kome i bilo kada.Ona ce se cuvati za posebne ljude i posebne trenutke u zivotu. Ona koja je imala toliko toga ruznog u zivotu , nije lako da veruje.Ali ako joj pokazete loliko je vama stvarno stalo do nje i do njene ljubavi, ona ce vam mnogostruko vratiti.

 

 

 

Ne postoji stvar koju ona nece uraditi kada nekoga voli i kada joj je do nekoga istinski i stalo. Ona ce svoju dusu otvoriti prema ljudima koje zaista voli , postuje i ceni. A. ako niste bili fer prema njoj , ne ocekujte ni da ona bude fer prema vama. Ako je volite , pokazite joj to. Jer cete zauzvrat dobiti sve sto ste ikada pomislili a da je o ljubavi rec. ona je neko ko je kao boginaj. Ona ce vama dati sve sto pozelite ako oseti u vama emocija,ali samo tada.Ona ako ima koga da zavoli, volece ga do kraja zivota.

Nastavak na sledecoj strani….

Pages: 1 2