Slomio si mi SRCE onog trenutka kada sam te videla sa njom: Meni si obecavao SVE,a njoj si DAO PREZIME!

Slomio si mi SRCE onog trenutka kada sam te videla sa njom: Meni si obecavao SVE,a njoj si DAO PREZIME!

2018-08-05 Off By Admin

Volela bih da vratim vreme.

Volela bih da sprecim sebe da te ikad sretnem,kamoli da te zavolim.Volela bih da vratim  vreme jer sam shvatila da mi je najveca greska sto sam ikad tebe videla,kamoli ti se predala.

Zelela sam da  budemo skupa do kraja mog zivota a sve je to bila samo varka i ja samo mislila da si ti onaj pravi,jer sam verovala da si covek za primer,da si ti neko ko ce mi dati dusu,neko ko ce mi se predati.

 

 

Volela bih da vratim  vreme jer ja nemam snage da se  vise borim sa ovim osecajem u mom srcu koji se zove ljubav.Sve bih dala da mogu da te zaboravim,sve bih dala da mogu da ti okrenem ledja, da se pravim da ne postojis.

 

Ja sam verovala da je tebi stalo i da mislis sve ono sto kazes.

Mora da sam ti bila jako smesna kada sam verovala u tvoje reci i u tvoja obecanja.Mora da sam ti bila jako smesna sto sam uopste pomislila da si ti onaj pravi i da si ti u stanju da mi se predas u potpunosti. I sve je to sada prah i pepeo i od nas nista vise nije ostalo.Zelela sam,istina,ali nije   bilo moguce.Ti si sada srecan kraj nje i kraj nje imas sve ono sto sam ja zelela da imam sa tobom.Ti si sada njoj dao sve ono za sta sam ja mislila da to meni pripada i sad je sve svrseno.Ona je sada tvoja zena,ona je sada sve ono sto sam ja zelela da budem.

Mora da je velika sreca znati da ti imas kraj sebe nekog da se uz tebe budi.Ne bilo koga,jer i ja mogu naci nekog ko ce se  probuditi uz mene….Ne to,vec nekog ko je u stanju da ti da sve sto ima,i da ti njemu das isto to.Mora da je velika sreca znati da imas kraj sebe nekog ko ce ti se lako dati i neko ko ce ti verovati.

 

Velika je srecnica ta zena sto se sada budi kraj tebe,nije ni sama svesna toga koliko je srecna.Voljena je i ima kraj sebe najboljeg muskarca na svetu.Dao si joj svoje prezime,nazvao si je svojom zenom…Mora da je jako ponosna sada na sve to, i neka je, i ja bih bila.Mora da je jako ponosna kada zna da te ima i da joj pripadas.

Predao si joj se.

Ona ce ti sutra roditi dete.Ona ce sutra  biti majka tvog sina.Nju danas  tvoji zovu snajkom.Jer ona to i jeste.

Cudno, ja sam mislila da to mesto meni pripada valjda jer sam to zelela vise od svega.

Gotovo je sada,svrseno je sve,tu se vise nema sta reci.Ovo je samo prokleti zivot i ti nisi svestan koliko  me  boli kad se  probudim a znam da si njen.

Dao si joj sve ono sto sam ja htela da imam.Dao si joj prezime i dusu i srce.Dao si joj telo i obrisao si moje tragove sa njega.

Sve je svrseno i sve je gotovo a ja i dan danas  cekam da se vrati vreme i  trgnem se u sred noci,misleci da je sve kosmar.

Ali nije.

Ti si se dao njoj.

Nemam ja tu vise sta da trazim.